Samarbejde om en fælles kurs

Skal vi fortsat have en bæredygtig økonomisk udvikling i Aabenraa, så kræver det et godt samarbejde mellem vores erhvervsliv, uddannelsesstederne, institutionerne og det offentlige. Men frem for alt kræver det, at vi i byrådet fastholder kursen, uanset hvilken vej de politiske vinde blæser. Alle de bokse kan vi heldigvis vinge af her i Aabenraa Kommune. Men der er ingen grund til at hvile på laurbærrene.

Vi kan gøre det endnu bedre

Vores gode kommunale service og den kontinuerlige forbedring af det økonomiske klima gør i dag Aabenraa til en attraktiv kommune for virksomheder og forretninger.
Men vi kan gøre det endnu bedre: Erhvervslivet skal opleve en hurtig og effektiv sagsbehandling, markedsføringen af Gate Danmark med Padborg Transportcenter og Aabenraa Havn som trækplaster skal styrkes, vi skal styrke digitaliseringen til gavn for erhvervslivet…

 

Slesvigsk Parti er et samarbejdende midterparti. Vi går til valg under parolen ”Sammen for Synnejylland”. Vil du stemme på os og det gode samarbejde i byrådene, skal du sætte kryds ved liste S ved Kommunalvalget den 16. november 2021.

Læs mere om vores erhvervspolitik her

Læs mere om vores ungepolitik her