Slesvigsk Parti fik plantet 400 træer!

2018-04-07_Gerd_Hugo_u_Hans Peter Asmussen

Lørdag den 7. april 2018 plantede Slesvigsk Parti 400 træer på Knivsbjerg mellem Haderslev og Aabenraa som led i partiets mangeårige tradition med at omsætte stemmer til skove.

 

Siden 1990 har Slesvigsk Parti plantet et træ for hver stemme på liste S. På denne måde har vi bidraget til skovrejsning i hele Sønderjylland: ”Hvert skovareal er en grøn perle, der gør det muligt for dyr og planter at udfolde sig og giver mennesker fantastiske oplevelser”, fortæller Carsten Leth Schmidt, formand for Slesvigsk Parti.

 

Med den aktuelle plant-et-træ-aktion fortsætter partiet denne traditionen. Træplanterne er nøje udvalgt og omfatter hele 14 hjemlige træsorter. Rainer Naujeck, som gennem årene har været med til at arrangere mange af Slesvigsk Partis træplantninger, var også tovholder på denne aktion.

 

”Vi vil gerne bidrage til at sikre biodiversiteten i den sønderjyske natur, derfor planter vi forskellige sorter, der også forekommer naturligt i Danmark som f.eks. Avnbøg, Skovhassel og Hvidtjørn”, forklarer Rainer Naujeck. ”Mangfoldighed – også i naturen – det passer godt til Slesvigsk Partis program”, tilføjer Carsten Leth Schmidt.


På billedet ses Gerd Lorenzen, Hugo Schmidt og Hans Peter Asmussen
Foto: Helge Möller, Der Nordschleswiger